Trendiga smycken hösten 2018

Vad gäller i smyckestrenden just nu? Vi har haft en lång period av långa, smala och tunna kedjor med ett personligt smycke nedtill. Symmetriska former har nu fått ge plats åt det asymmetriska, något mer oförutsägbara, och halsbanden verkar ha fått ge ordentlig vika för örhängen. Spana in höstens trender här!

Prisvärda smycken kan du hitta genom att söka dig till sajter som bevakar erbjudanden dygnet runt. Då kan du hitta rabattkoder som du inte trodde var möjliga. Internet är överfullt av erbjudanden som du faktiskt går miste om varje dag. Därför är regel nummer ett att veta exakt var du ska leta. När du vet det – vad ska du då leta efter? Hösten älskar oregelbundenhet, asymmetri och silver.

Haka inte upp dig på vilken metall som verkar vara den trendigaste! Vi klär nämligen olika bra i silver och guld. Har du en svalare ton i ansiktet kommer silver klä dig bättre, medan guld kommer klä dig som har varmare ton i ansiktet. Det viktigaste är att du själv känner dig bekväm, och de allra flesta återförsäljare har varianter av ett trendigt halsband i både silver och guld.

Dessa smycken ska du leta efter

I höst älskar vi avbrutna regelbundenheter, kanske med en droppe mitt i en triangelformad sten. Vi letar efter cirklar i olika storlekar som samspelar om större utrymme på kortare och tunnare kedja. Glöm det svulstiga, stora halsbandet med enorm tyngt – i år är smyckena stora men tunna och lätta, och ska helst finnas som mer komplex detalj snarare än stort och täckande över bröstet.

Trendiga former på smycken:

  • Halvmåne
  • Sjöstjärna
  • Cirklar i olika storlekar
  • Tunna fransar
  • Stift

På stenarna vill vi ha jordnära färger, gärna i skymningsrosa, lila – men hittar du bärnsten är du också riktigt stilsäker. Bärnsten med en insekt i är bland det hetaste du kan hitta på modefronten idag. Har du turen att snubbla över billig bärnsten med en insekt i kan du skatta dig lycklig – priset ökar nämligen mycket stadigt och är extremt hett eftertraktat.

I metromode.se kan du läsa mer om höstens trender.