Prisvärda smycken

När det kommer till shopping, och framförallt när det kommer till smyckesshopping, gäller det att veta hur och vart man kan göra de bästa fynden. Ska man springa på loppisar eller handla nytt? Ingetdera!

1182231-silver-braceletEnligt GP så ser Paula Lindblom möjligheter när vi andra ser skräp, och hon är nog rätt unik med detta, för hon tillverkar sina egna smycken av just skräp. Och visst kan man göra som Paula om man vill det för att spara en slant istället för att köpa nytt, men det är nog inte många som har öga för den typen av konst. Då är det tur att det finns andra vägar att gå. Ett smart tips är till exempel att alltid hålla utkik efter reor eller utförsäljningar, och för att inte missa ett smart erbjudande är en god idé att hålla utkik på www.gratislandet.se där man snabbt och enkelt kan hitta alla kampanjer som är aktuella just nu på en specifik butik. eller också kan man göra som Stina Ohlsson och skapa sina egna silversmycken för att sedan upptäcka att fler tycket om hennes smycken:

”Hittills har hon varit med på flera marknader och sålt sina smycken, och också sålt några till turistbyrån som ska sälja dem vidare. Men hon skulle ändå vilja nå ut till ännu fler, och nästa steg blir att försöka göra en egen hemsida. Hon har också gått några kurser för att lära sig silversmide.” läs mer om Stina och hennes smycken här.

Håll dina smycken fräscha

Visst kan man köpa mängder av tjusiga smycken, men vad gör det om man inte håller dem fräscha? Ett smart tips finns att läsa i DN, eller ja, det finn flera smarta tips om hur man håller sina smycken fina i just denna artikel, men det bästa knepet som vi valt att ta upp är en enkel blandning av ättika, hett vatten och aluminiumfolie att lägga sitt silver i, så återfår smycket snart sin forna glans!