Manliga modeskor

Att det är kvinnomode som oftast står i fokus råder det ingen tvekan om, men när det dyker upp något riktigt bra inom manligt mode blir reaktionen ofta explosionsartad – och det är precis vad succén med den nya, heta skon med upphöjd platå kommit att bli.

När det kommer till mode är det ofta vi kvinnor som är i fokus, men ibland är det något inom manligt mode som slår rakt igenom och blir en riktig dundersuccé. Det senaste exemplet på detta är de spanska herrskorna med inbyggd platå som slagit så väl på hemmaplan som internationellt. Men vad är det som är så speciellt med dessa skor? Jo, de riktar sig till män som vill se längre ut, så det är inte många män som öppet köper dessa skor:

”Många köp sker i största hemlighet. Diskretion är en hederssak för dem som skor sig på mindervärdeskomplex.” läs mer hos SvD.se.

herr och damskorDe spanska skotillverkarna har verkligen hittat en ny marknad att sätta tänderna: män som känner att de är på tok för kortväxta. Skorna är nämligen inte bara försedda med en klack utan inuti finns en ytterligare upphöjning vilket gör att män som vill se längre ut kan bli upp till tio centimeter. Och det är inte bara vanliga Svenssons som är köpare av dessa skor utan skotillverkarna levererar även till alla möjliga sorters celebriteter såsom politiker, filmstjärnor och modeller. Till exempel ryktas att stjärnor som Tom Cruise, Antonio Banderas, Frankrikes ex-president Nicolas Sarkozy och musikern Elton John är stora användare av skorna – men det är inte direkt något som de vill stoltsera med och därför förblir ryktet obekräftat. Men för att tillfredsställa männens längdkomplex och krav på anonymitet går det jättebra att beställa sina högskor på nätet och sedan levereras de i anonyma, i vita paket utan varken avslöja avsändare eller innehåll. Dessutom har man gått ett steg längre och ordnat insynsskydd på skyltfönstret i sin flaggbutik efter att kunder klagat på att folk från gatan kunde se dem där inne. Så om man som man vill se längre ut – beställ eller besök Spanien och köp högskor!