Den bästa accessoaren

När det kommer till accessoarer så har de flesta en favorit som de gärna lägger lite extra pengar på. Vissa tycker att solglasögon är ett måste, medan andra föredrar en klocka eller en handväska.

8608486-women-s-fashion-collection-of-bags-and-accessories

I Expressen kan man läsa om varför solglasögonen kanske är de bästa accessoarerna som man kan investera i. Detta på grund av att de inte bara är snygga, utan även skyddar ögonen mot solens farliga strålar. Och det räcker inte med att man bär solglasögonen när solen är framme. Det krävs nämligen också att man har på sig dem under molniga dagar. Strålarna kan nämligen skada ögonen även när solen är skymd av moln och strålar solen genom enstaka stackmoln kan instrålningen till och med öka sin spridning.

Tidlösa accessoaren

Om det är många som säger att solglasögonen är den bästa accessoaren att investera i, säger förmodligen minst lika många att klockan är det. Klockan är nämligen en accessoar som aldrig går ur tiden och dessutom hjälper den folk att komma i tid, skriver NWT. Något annat som är bra med klockan är att den går att göra väldigt personlig och blir lätt en accessoar anpassad efter personen som bär den. Det finns nämligen många butiker som säljer klockarmband separat som man kan byta ut när man vill och ett exempel på en sådan butik är http://natobutiken.se.

Höstens favoritaccessoar

Klockor och solglasögon i all ära men den kanske mest köpta och uppskattade accessoaren, i alla fall bland kvinnor, är handväskan. Det verkar som att de flesta kan lägga hur mycket pengar som helst på just en väska och till hösten kliar det extra mycket i fingrarna när folk ser väskmodet.

”Hösten brukar förknippas med nystart både på gymmet och jobbet och många passar på att förnya garderoben. Enligt köp- och säljsajten Blocket ökar antalet sökningar på handväskor vid den här tiden på året och det finns chans att göra riktigt bra investeringar.” Läs mer.